İnternet

İnternet
İnternet

İnternet Üzerinden Kolaylıkla Para Kazanabilirsiniz !

Yandex İle Birlikte İnternet Üzerinden Kolaylıkla Para Kazanabilirsiniz 


Merhaba Teknogip okurları , bu makalemizde internet üzerinden basit  görevler yaparak nasıl para kazanabileceğimizi anlatacağım. Sistem oldukça basit bir şekilde çalışıyor.  Ödeme kanıtı atacağım ama gerek yok . Sonuçta koskoca Yandex arama motoru bu sizin paranıza mı göz dikecek ?  ( Onlarda insan değil mi  neden dikmesin ? ) 




Yandex arama motorunun para kazandıran sistemine göz atalım. Yandex arama motoru üzerinden size verilen basit görevleri yaparak  para kazanabilirsiniz. Kazandığınız paralar düşük mevla da olsa sonuçta dolar olduğu için değerleniyor. Yandex Toloka sistemi sayesinde 0.1$ , 0.2$  0.3$ , 0.4$ ... gibi rakamlarda paralar kazanabilirsiniz.  Yandex Toloka sisteminden para kazanmak için öncelikle bir Yandex hesabımızın olması gerekiyor. Eğer bir Yandex hesabınız yoksa buradaki bağlantıya tıklayarak Yandex arama motoruna kayıt olabilirsiniz. Yukarıdaki bağlantıya tıkladıktan sonra adımları izleyerek kolay bir şekilde Yandex arama motoruna kayıt olabilirsiniz.  

Yandex arama motoruna kayıt işlemi sırasında  ve daha sonraki yapacağımız işlemlerde güvenlik nedeniyle cep telefonu numarınızı  girmeniz gerekecektir. Bunun nedeni olarak ise Yandex  şirketi  otomatik doldurma işlemlere ve robotlara karşı önlem aldığını gösterebiliriz.  Yandex Toloka sistemine buradaki bağlantıya tıklayarak direk olarak kayıt işlemini yapabilirsiniz. Yukarıdaki bağlantıya tıkladıktan sonra adımları izleyerek kolay bir şekilde Yandex Toloka para kazanma sistemine kayıt olabilirsiniz.  





Yandex Toloka'da Nasıl Para Kazanabilirim ? 

Yandex Toloka para kazanma sistemine kayıt olduktan sonra karşımıza görevler çıkmaktadır. Görevleri yaptıktan sonra ne kadar ücret alacağımız görevin karşısında yazmaktadır.  Yandex Toloka görevlerinin ne zaman verildiği hangi saatte ve nasıl gelebileceği belli değil bu yüzden sık sık kontrol etmekte fayda var.  Yandex Toloka sistemi Türkçe arayüzüyle verildiği için görevleri yaparken zorluk çekmezsiniz. 

Yandex Toloka'da Para Kazanmak İçin Yapmanız Gerekenler ; 

  1. Görevlerin arasından bir görev seçin.
  2. Seçtiğiniz görevin talimatlarını okuyun.
  3. Seçtiğiniz görevleri tamamlayın.
  4. Görevin kazandırdığı ücreti alın.
  5. Teknogip web sitemizde takipte kalın , hoşçakalın ! 

About Oğuzhan EVLİYAOĞLU

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.