İnternet

İnternet
iOS

iOS'da Ücretli Uygulamaları Ücretsiz Yükleme (Jailbreaksiz)

iOS İşletim Sistemine Sahip Akıllı Cihazlara Ücretli Uygulamaları Yükleme 


Merhaba Teknogip okurları bu gün sizlerle yeniden birlikteyiz. Okuldan web sitesine zaman ayıramadığım için makale yazmaya ara verdim. Bu makaleyi  yoğun istek olduğu için yazıyorum. Bir önceki makalemizde iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad cihazlarımıza ücretli uygulamaları ücretsiz yüklemeyi gösterdim. 

Aradan zaman geçince  Apple açığı fark ederek  kapatmış. O yüzden bu makalenin yenisini yazmam için çok kişi istek attı. Bu gün sizlere yeni bir yöntemi göstereceğim. Yöntem aslında pek yeni sayılmaz. Uzun zamandır var ama  benim detaylı anlatmamı rica ettiler. Lafı fazla uzatmadan makalemize geçelim... 

Apple şirketi iPhone ve iPad cihazlarında Jailbreak işlemini engellemeye çalıştığı için iPhone ve iPad cihazlarımıza Jailbreak atmadan Apple'ın fark etmediği bir açık sayesinde ücretli uygulamaları ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. 

Bildiğiniz gibi Android market uygulaması Google Play Store üzerindeki bir çok uygulama App Store  mağazasında ücretli bir şekilde satılıyor. Bu yüzden uygulamaya para vermek istemeyen Apple cihaz kullanıcıları Jailbreak işlemi yapıyorlar. Bu makalemizde Jailbreak atmadan ücretli uygulamaları ücretsiz bir şekilde yüklemeyi göstereceğiz. 

iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretli uygulamaları ücretsiz bir şekilde yüklemek için yapmanız gerekenler aşağıda adım adım anlatıyoruz ;

Bilgisayarınız üzerinden  vShare programı sayesinde ücretli uygulamaları ücretsiz yükleyebilirsiniz. Nasıl yükleme yapacağınızı detaylı şekilde anlatıyoruz...

vShare programını bilgisayara indirip yüklüyoruz. İndirme linkini makalenin alt kısımında bulabilirsiniz. 

vShare programında uygulama yüklerken iTunes programının yüklü olması şart değildir. vShare Programını açtığınızda iPhone ve iPad için olan Apple driverleri sizin için yükleyecektir.


vShare programında driverler yüklenince resimde görüldüğü gibi '' Lütfen cihazınızı bağlayın '' şeklinde bir bildirim olacaktır. 

vShare programında  ücretli uygulamaları yukarıdaki  APPS seçeneğinden iPhone ve ya iPad için bulabilirsiniz.


Arama kutucuğuna istediğiniz uygulamayı aratıp Download seçeneğine tıklayarak indirme işlemini başlatınız.  İndirme işlemini yukarıda bulunan DOWNLOADS seçeneğinden görebilirsiniz.


İndirme işlemi bittiğinde bilgisayarınıza iPhone ve ya iPad cihazınıza bağlayın ardından Install seçeneğine basarak uygulamayı yükleyiniz. 


Böylece kolaylıkla ücretli uygulamaları iPhone ve iPad cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. Bu işlemi bir defa yaptıktan sonra  artık bilgisayardan yüklemenize gerek yok. vShare SE uygulaması cihazınıza yüklendikten sonra  cihazınız üzerinden yükleme işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz. 

vShare programı 32 Bit için 


vShare programı 64 Bit için




Bazı uygulamalarda yukarıdaki görselde bulunan hatayı veriyor. Apple bu uygulamaya güvenmediği için yüklediğiniz uygulama başlatılamıyor. Bu hatanın çözümü için yapmanız gerekenleri  anlatacağız.  

iPhone - iPad cihazınızda 
Ayarlar > Genel > Aygıt Yönetimi adımlarını izleyin. 


Aygıt Yönetiminde Kurumsal Uygulama seçeneğini seçiniz.




Burada karşınıza Uygulamaları Doğrula seçeneği çıkacak. Bendeki uygulamalar doğrulandığı için bu seçenek bende yok. Uygulamalar doğrulanınca  sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Umarım  bu makalemiz sizlere faydalı olmuştur. Eğer yapamadığınız bir nokta olduysa bizlere İletişim bölümünden ya da makalenin altına yorum yaparak ulaşabilirsiniz. 


-Bu yazı için arama sonuçları-
iOS işletim sistemi , iOS işletim sisteminde ücretli uygulma , iOS işletim sisteminde ücretli uygulmaları ücretsiz yükleme , iOS ücretsiz uygulama , iOS ücretsiz uygulama yükleme , iPhone ücretsiz uygulama , iPhone ücretsiz uygulma yükleme, iPad ücretsiz uygulama, iPad ücretsiz uygulama yükleme , iPhone ücretsiz uygulama indirme , iOS ücretsiz uygulama indirme , iPad ücretsiz uygulama indirme , ios ücretsiz minecraft indir, ios ücretsiz internet, ios ücretsiz indirme, ios ücretsiz navigasyon, ios ücretsiz oyunlar, iosücretsiz oyun yükleme , ios ücretsiz müzik indirme, ios ücretsiz minecraft, iphone ücretsiz minecraft indir, iphone ücretsiz oyunlar, iphone ücretsiz müzik indirme programı, iphone ücretsiz video indirme, iphone ücretsiz müzik indir, iphone ücretsiz internet, iphone ücretsiz şarkı indirme, iphone ücretsiz oyun indirme programı Teknogip , Türkiye'nin En Güncel Teknoloji Platformu, Güncel İnternet Platformu

About Oğuzhan EVLİYAOĞLU

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.