İnternet

İnternet
Android

Bottom Slider - Lock Screen Full APK İndir

Bottom Slider - Lock Screen Full APK İndir - Full APK download



Merhaba Teknogip okurları bu gün sizlerle mobil cihazımızı kişiselleştirebilme imkanı sunan bir uygulamayı paylaşıyorum. Bottom Slider - Lock Screen uygulaması sayesinde  android işletim sistemine sahip mobil cihazlarımızı kişiselleştirme işlemini yapabiliriz.Bottom Slider - Lock Screen uygulaması Play Store 'da  3.65 TL fiyata kullanıcılara sunuluyor. 




Günümüzde yeni mobil cihazlara tonlarca para veriyorsunuz ama karşılık olarak 2015 model bir cihaza bile güncelleme verilmiyor. Bu yüzden geliştiricilerin tasarladığı uygulama sayesinde cihazımıza güncelleme verilmese bile  yeni sürümün özelliklerinden faydalanabiliyoruz. 

Bottom Slider - Lock Screen uygulaması ile birlikte mobil cihazımızın ekran kilidini özelleştirebiliriz.  Üstelik Bottom Slider - Lock Screen uygulamasının geliştiricileri bu uygulamayı Smart Launcher ile çalışması için dizayn etmiş. Smart Launcher ücretsiz ama  Pro versiyonu da bulunmakta. Smart Launcher Pro versiyonu Google Play Store 'da 8 TL fiyata satılıyor. İlerleyen günlerde o uygulamayı da sitemize ekleyebilirim.

Bottom Slider - Lock Screen uygulamasının özelliklerine geçelim. 



Bottom Slider - Lock Screen uygulamasının ekran görüntülerine geçelim.








Bottom Slider - Lock Screen uygulamasını indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterlidir. 

Dosya Boyutu 1.98 Mb

Bottom Slider - Lock Screen uygulamasını yüklemek için gereken Android Sürümü 2.3 ve üzeridir.

Uygulamayı Yüklemek İçin Yapmanız Gerekenler
Apk dosyasını cihazınıza yükleyin.
Uygulamaya giriş yapın.

- Bu yazı için Arama Sonuçları -
Bottom slider - lock screen  , bottom slider - lock screen  apk , bottom slider - lock screen  apk  indir , bottom slider - lock screen  apk  download , bottom slider - lock screen  full ,  bottom slider - lock screen  full indir ,  bottom slider - lock screen  full download , bottom slider - lock screen  full apk ,  bottom slider - lock screen  full apk indir ,  bottom slider - lock screen  full apk download ,  bottom slider - lock screen  apk   , bottom slider - lock screen  apk  indir , bottom slider - lock screen  apk  download  ,  bottom slider - lock screen  apk  indir , bottom slider - lock screen  apk  tam indir , bottom slider - lock screen  apk  full indir ,  bottom slider - lock screen  apk  full download 


Teknogip ekibi olarak sitemizde paylaşımların devam edebilmesi için linklere reklam koymak durumundayız. Linklere tıkladıktan sonra 5 saniye bekleyip ''Reklamı Geç'' butonuna tıklayınız ardından karşınıza çıkan pencerede ''Bağlantı Burada !'' butonuna tıklamanız yeterlidir.

About Oğuzhan EVLİYAOĞLU

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.