İnternet

İnternet
Android

Ekran Kilidini Ses İle Açabilirsiniz !

Android İşletim Sistemine Sahip Mobil Cihazlarda Ses İle Ekran Kilidi Açma


Merhaba Teknogip okurları bu makalemizde sizlerle oldukça işe yarayabilecek bir ekran kilidi uygulamalarını paylaşıyorum. Ekran kilidinizi ses ile komut vererek açabileceğinizi biliyor muydunuz ?  Geliştiricilerin tasarladığı uygulamalar sayesinde android işletim sistemine sahip mobil cihazlarımızda  ekran kilidini ses komutuyla açabiliriz. Ekran kilidini ses komutuyla birlikte açarak ortamlarda havanız olabilir. 

Android işletim sistemine sahip kullanıcılar cihazlarını özelleştirmek için bir çok uygulama yüklüyor. Ekran kilidini özelleştirme imkanı sunan bir çok uygulama yüklüyoruz. Peki hiç ses komutuyla ekran kilidini açabileceğiniz uygulama yüklediniz mi ?  Uygulama geliştiricileri bunu da tasarladı. Ekran kilidi için herhangi bir ses belirleyerek uygulamayı kullanabilirsiniz. Eğer akıllı cihazınız sesinizi algılayamamış ise başka bir alternatif kilit açma seçeneği de mevcut. Ekran kilidinde bulunan ses ikonuna tıklayarak  dokunma aracılığıyla ekranı açabilirsiniz.  Üstelik uygulama arayüzünü kendinize göre özelleştirebilirsiniz. 

Ses Kilit Ekranı Uygulamasının açıklaması ve ekran görüntüleri: 






Voice Screen Lock Uygulamasının açıklaması ve ekran görüntüleri:





Ses kilit Ekranı uygulamasını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. 

Dosya Boyutu 2.0 MB 
Gereken Android Sürümü 2.1 ve üzeri 


Voice Screen Lock uygulamasını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. 

Dosya Boyutu 4.8 MB
Gereken Android Sürümü 2.3 ve üzeri


Uygulamayı Yüklemek İçin Yapmanız Gerekenler
Apk dosyasını cihazınıza yükleyin.
Uygulamaya giriş yapın.


-Bu yazı için arama sonuçları-

sesli ekran kilidi , sesli ekran kilidi apk , sesli ekran kilidi full apk , sesli ekran kilidi full apk indir , sesli ekran kilidi full ,  sesli ekran kilidi full apk download , vocie screen lock , vocie screen lock full , vocie screen lock full indir , vocie screen lock full download , vocie screen lock full apk indir , vocie screen lock apk indir , vocie screen lock full apk download ,vocie screen lock full apk , vocie screen lock apk , vocie screen lock full  , Teknogip , Güncel internet Platformu , Türkiye'nin En Güncel Teknoloji Platformu 




Teknogip ekibi olarak sitemizde paylaşımların devam edebilmesi için linklere reklam koymak durumundayız. Linklere tıkladıktan sonra 5 saniye bekleyip ''Reklamı Geç'' butonuna tıklayınız ardından karşınıza çıkan pencerede ''Bağlantı Burada !'' butonuna tıklamanız yeterlidir.

About Oğuzhan EVLİYAOĞLU

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.