İnternet

İnternet
İnternet

Sahte iPhone 7 Satışa Sunuldu !

Sahte iPhone 7 İnternet Üzerinden Satışa Sunuldu 



Sahte iPhone 7 Satışa Sunuldu !


Apple tarafından iPhone 7 model cep telefonunun daha gerçeği resmi olarak tanıtılmadan önce sahtesi satışa ortaya çıktı. Tabii ki Çin'de satışa sunuldu . Sahte olan iPhone  7 , orjinal iPhone 7 gibi çift arka kamera ile satışa çıkartıldı. Geçtiğimiz zamanlara dönecek olursak iPhone 6  resmi olarak tanıtılmadan önce sahtesi ortaya çıkmıştı. 


Sahte iPhone 7 Çift Arka Kameraya Sahip  !


Apple şirketi henüz iPhone 7 model mobil cihazını resmi olarak tanıtımını yapmamış olmasına rağmen  WWDC 2016 etkinliğinin düzenlenmesinin ardından ortaya çıkan görsellerden yararlanan mobil cihaz üreticileri iPhone 7 'nin sahtesini yaptı. Çinde imitasyon mobil cihaz üreticileri iPhone 7 sahtesi çift arka kameraya sahip  ve Rose Gold renginde bir mobil cihaz üretmişler.

Apple iPhone 7 'nin üretilen sahte modeline aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz. 



Apple Sahte iPhone 7  ile ilgili bilgiler internet 'e  düştü. iPhone 7 sahtesi 'nin teknik özellikleriyle ilgili bir bilgi henüz olarak bilinmiyor. Sahte iPhone 6 modellerine bakacak olursak iPhone 7 sahtesinin , iOS işletim sistemi temalı bir Android işletim sistemi olacağını düşünüyorum.  Sahte iPhone 7 gerçekten bir Apple cihaz izlenimini kullanıcıya sunuyor.

Apple Sahte iPhone 7  mobil cihazının  görsellerine baktığımızda tasarlayıcının Apple olması gerekirken  '' Designed by TAIWAN  Made in CHINA '' ibaresi bulunuyor.  Yani cihaz  '' Tayvan 'da tasarlandı , Çin 'de üretildi '' yazıyor.  

Şunu da belirtmeden makalemizi bitirmeyelim . Çin 'de üretilen sahte iPhone 7 'nin anten konumlandırması  orjinal iPhone 7 'nin anten konumlandırmasıyla birebir olduğunu sizlere belirtelim .

About Oğuzhan EVLİYAOĞLU

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.