İnternet

İnternet
Gündem

Origin İndirimleri Başladı !

Dünyaca Ünlü Origin'de İndirim Dönemi Başladı



Merhaba Teknogip okurları bu gün sizlere bomba gibi bir haberim var ! Bu makaleye dikkat edin elinizde patlayabilir.

Dünyaca ünlü olan Electronic Arts Şirketi'nin ( EA Games )  internetten online satış mağazası Origin, yaptığı indirim kampanyasıyla  köşeye attığınız paraları almaya geliyor ! 


Electronic Arts Şirketi'nin ( EA Games )  internetten online satış mağazası olan Origin, rakibi Steam'den  daha erken davranarak tam olarak %70 ' e varan indirim kampanyasını başlattı. Electronic Arts ( EA Games ) oyunlarının  büyük bir indirimle satışa sunulacağı bu döneme Infinite Gaming Sale adıyla gündeme damga vuruyor.

Electronic Arts ( EA Games ) 'ın sevilen oyunlarından olan Need for Speed , Battlefiled  oyunlarının bütün serisi , Star Wars Battlefront , FIFA serileri gibi  oyuncuların en çok beğendiği oyunlarda inanılmaz bir indirim söz konusu. 
Bu oyunlar  tam olarak 3 € ( Euro) 'ya kadar düşerek inanılmaz fiyatlar ile oyunculara ceplerine ne kadar para varsa harcamasına yol açacağa benziyor. Bu yüzden rakip kuruluş olan Steam indirimleri başlamadan   oyuncularının ceplerinde boşluklar meydana getirecek gibi gözüküyor.



Origin indirim kampanyası ( Infinite Gaming Sale ) ile  gelen indirimlere bazı örneklerle bakalım. 

Origin indirim kampanyası ( Infinite Gaming Sale )

Origin indirim kampanyası ( Infinite Gaming Sale ) ile indirime giren bazı oyunların aşağıdaki resimlere bakarak eski ile yeni fiyatlarını görebilirsiniz. 







Origin indirim kampanyası ( Infinite Gaming Sale ) ile indirime giren bütün oyunlara BURADAN ulaşarak istediğiniz oyunu mevcut Origin hesabınız ile satın alabilirsiniz. Şunu belirtelim satılan oyunların para birimi Euro  ( € ) 'dur.

About Oğuzhan EVLİYAOĞLU

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.