İnternet

İnternet
Gündem

Bedava İnternet Hakkında Bilmeniz Gerekenler !

Bedava İnternet Güvenilir mi ? ? ?


Selamun aleyküm Teknogip Takipçileri.
Bu makalemde bedava internet hakkında bilgileri sizlere sunuyorum.

Bedava internet sizce güvenli mi ? ? 

Bedava internet fikri hepimize mantıklı gelmiştir. Ama açık internet alanlarındaki veriler bizim için çok büyük bir tehdit unsurudur. Bedava internet olan açık internet alanlarını görünce  büyük bir hevesle bağlandığımız açık internet alanları , hacker tarafından yönetiliyorsa  açık internet alanında yaptığınız her şey kayıt altına alınıyordur. 

Toplumda bir çok yerde açık internet alanları mevcuttur. Bu açık internet alanlarına örnek verecek olursak , hastaneler, havaalanları gibi insan topluluğu barındıran her yer bizler için en büyük tehdittir. Ayrıca bazı kendi internet ağlarını açabilen bazı kişiler  oluşturdukları bu internet ağlarına şifre koymamaktadır.  Oluşturdukları internet ağlarına bilerek şifre koymamaktadırlar.  İnternet alanlarına koymadıkları şifreler sayesinde  internet ağına bağlanan kişilerin bilgilerini ele geçirirler. 


Yani beleş internet ağı var  dediler geldik fikrinden vazgeçin güvenli değildir.
Ama illaki açık olan internet ağına  girecem diyenler olursa kişisel bilgilerini paylaşmasınlar, şifrelerini  açık internet ağında girmesinler.

-Bu yazı için arama sonuçları-

Bedava internet güvenli mi, bedava internet, free wifi, bedava internetin sakıncaları, bedava internete girmelimiyim, bedava internet nedir, teknogip,güncel internet platformu, Türkiye'nin en güncel teknoloji platformu

About Oğuzhan EVLİYAOĞLU

3 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.