İnternet

İnternet
Gündem

Sony PlayStation 4K - Neo Geliyor !

Sony'nin Yeni Nesil Oyun Konsolu PlayStation 4K - Neo Resmi Olarak Onaylandı



Japonya kökenli bir şirket olan Sony yeni nesil oyun konsolu olacak olan Sony PlayStation 4K -  Sony PlayStation Neo 'nun geleceğini doğruladı . Sony'nin yeni nesil oyun konsolu E3 2016 ' ya yetişemeyecek.



Sony , oyun konsolu sektöründe en büyük olarak zirvede bulunuyor. Sony , rakibi olan Xbox One 'ı ürettiği PlayStation 4 yeni nesil oyun konsoluyla  geride bıraktı. Sony , aylar önce  ürettiği PlayStation 4 'ün 30 milyondan fazla satıldığını duyurdu. Sony , PlayStation 5  oyun konsolunu üretmeden önce yeni nesil bir oyun konsolu olacak olan PlayStation Neo ile piyasaya damga vuracak.



Sony  cephesinde  bir kaç aydır bir çok sızıntı ile karşılaşıldı. Sony cephesinde sızan haberlerden yeni nesil oyun konsolu olan PlayStation 4K ya da PlayStation 4 Neo geleceği konusunda bir çok duyum almıştık.

Sony 'nin yeni nesil oyun konsolu olacak olan bu model gündemde uzun zamandır çok konuşuluyor. Yeni nesil oyun konsolu Sony tarafından PlayStation 4 Neo olarak isimlendirilmişti.

PlayStation 4 Neo oyun konsolu, PlayStation 4 ' e göre daha üstün özelliklere sahip olacak. PlayStation 4 Neo modeline gelecek özelliklere örnek verecek olursak  hızlı bir işlemciye sahip olacağı ve  4K ekran çözünürlüğü teknolojisine sahip olacağı Sony tarafından kesinleşti.


Sony , PlayStation 4 Neo 'nun özelliklerini resmi olarak duyurmasından itibaren akıllara gelen tek soru Sony  yeni nesil oyun konsolunu ne zaman tanıtacağı oldu. 
PlayStation 4 Neo geliştirme aşamasında olduğundan  E3 2016 etkinliğinde  tanıtılmıyacak . 


Sony , ürettiği yeni nesil oyun konsolu olan PlayStation 4 Neo - PlayStation 4K 'nın normal model olan PlayStation 4 modelinden 350 dolar ( $ )  kadar bir pahalılık ile piyasaya sunulacağını açıkladı. 

Sony ' nin uyguladığı bu hareket sonucunda , PlayStation 4 modeli kullanıcıları hangi modeli tercih edecek ? 



About Oğuzhan EVLİYAOĞLU

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.