İnternet

İnternet
Gündem

Karneniz İçin Takdir - Teşekkür Belgesi Oluşturun !

Karneniz İçin Takdir - Teşekkür Belgesi Oluşturabilirsiniz


Merhaba Teknogip okurları , bu makalemde sizlere karneniz için nasıl sahte teşekkür belgesi , takdir belgesi , onur belgesi , başarı belgesi ve üstün başarı belgesi yapacağımızı anlatacağım.

Bildiğimiz gibi bu gün yani 17 Haziran 2016 günü 2015 - 2016 eğitim ve öğretim yılı sone erdi. Havalardan ve ortamlardan derslerimizde başarılı olamayan kardeşlerim için bu makalemi yazıyorum. Çünkü bir çok öğrenci kardeşim bu dönem belge alacağım diye ailelerine söz veriyor.  Devir teknoloji devri biliyorum e - okul var ama bazı aileler bu devre uyum sağlamayaraktan e - okul ' a girmeyerekten öğrencinin durumunu kontrol etmiyor. Bu sayede öğrenci kardeşlerim evlerine  teşekkür belgesi , takdir belgesi , onur belgesi , başarı belgesi ve üstün başarı belgesi  gibi belgelerle gidebilir. 





Karne için Sahte Belgeyi Nasıl Hazırlarız ? 

Karne için sahte belgeler hazırlamak günümüz teknolojisiyle artık çok kolay. Tek yapmanız gereken gerekli sahte karne hazırlama programını indirmek ve sahte karne hazırlama programı içerisinden istediğiniz belgeyi seçerek hazırlamak olacaktır.  Bütün bu işlemleri yaptıktan sonra  oluşturduğunuz sahte belgeyi kaydetmeyi unutmayın ! 



Oluşturduğumuz bu sahte belgeyi dijital ya da görsel olarak ailelerimize gösterecek değiliz  değil mi ? ? ? 

Sahte karne belgesini oluşturduktan sonra bir  printer ( fotokopi makinesi ) yardımıyla kağıda dökmek gerekiyor. Eğer bir fotokopi makineniz yoksa olan bir arkadaşınıza ya da kırtasiye ' ye gidin. Arkadaşınız da varsa arkadaşınızı öneririm . Kırtasiye ' de sakata gelmeyin .

Sahte karne oluşturma programını indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterlidir ! 



Önemli bir uyarı olarak  başınıza gelecek en ufak şeyde biz TEKNOGiP ekibi olarak sorumluluk kabul etmeyiz. İyi tatiller dileriz ! 


- Bu yazı için arama sonuçları -
Takdir , takdir belgesi , teşekkür , teşekkür belgesi , onur , onur belgesi , başarı , başarı belgesi , üstün başarı , üstün başarı belgesi , sahte belge , sahte belge hazırlama , sahte karne , sahte karne hazırlama , sahte karne hazırlama programı , karne hazırlama , karne hazırlama programı , sahte karne yapma , sahte karne oluşturma , boş karne, sahte karne programı indir , sahte karne yapma , sahte karne çıkarma , sahte karne yapma , sahte karne çıkarma , sahte karne nasıl yapılır , sahte karne yapımı , sahte karne programı indir,  sahte karne programı indir teknogip , sahte karne indir

About Oğuzhan EVLİYAOĞLU

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.