İnternet

İnternet
iOS

iOS 10 Bildirimleri Hangi Cihazlara Geliyor ?

iOS 10 Güncellemesiyle Gelen Bildirimler Hangi Cihazlara Geliyor 



Merhaba Teknogip okurları iOS 10 güncellemesiyle birlikte zengin bir bildirim merkezi fonksiyonu geldi. Peki bu zengin bildirim özelliği bütün Apple cihazlarına geliyor mu ? 3D Touch özelliği olmayan iPhone cihazlarına bu özellik gelecek mi ? Bu konunun devamı makalemizin devamında ... 

Bilmiyorum farkında mısınız ama son zamanlarda paylaştığımız makalelerin çoğu iOS 10 güncellemesi hakkında  oluyor. Apple WWDC 2016 etkinliğini yaptığından beri gündem hep iOS 10 güncellemesi hakkında oluyor. iOS 10 Zengin bir bildirim fonksiyonuna  sahip olacak. Tabii ki zengin bildirim  dışında bir çok yeniliği kullanıcılara sunacak. Bildiğimiz gibi Apple ürettiği cihazların hepsine eşit bir yaklaşım izliyor. iPhone modellerinden 3D Touch özelliğiyle öne çıkan iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modelleri   kullanıcılara fazla bir şey sunmadılar. 

Apple , iOS 10 güncellemesiyle birlikte sunduğu 3D Touch özelliğini ön plana çıkarmak için iOS 10 işletim sisteminde zengin bildirim fonksiyonunu çıkardı. 3D Touch özelliği  kullanıcıların fazla ilgisini çekmemişti ama  Apple 'ın getirdiği zengin bildirimler fonksiyonuyla ilgi çekmeye başladı. 

iOS 10 Zengin Bildirimleri Eski Model iPhone' larda Kullanılabilecek 

Apple , akıllı telefon konusunda  aldığı kararlarla zirveye çıkmayı hak ediyor !   Apple 3D Touch özelliği bulunmayan iPhone modellerine de iOS 10'un zengin bildirimleri özelliğini getirdi.  Eski model iPhone cihazlarına da iOS 10'un zengin bildirimleri gelecek. 



About Oğuzhan EVLİYAOĞLU

4 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.