İnternet

İnternet
Android

Resident Evil 5 Full Apk İndir

Resident Evil 5 Full Apk İndir - Full Apk Download


Merhaba Teknogip okurları bu günden itibaren APK - OBB uygulama paylaşımlarına başlıyorum. Paylaşımlara Teknogip İletişim Menüsü üzerinden gelen istek üzerine başlıyorum. Eğer  paylaşmamızı istediğiniz bir uygulama ve ya oyun olursa Teknogip İletişim Menüsü üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Bu günden itibaren Google Play Store 'da ücretli olan bir çok uygulamayı sizlere ücretsiz olarak sunacağız. Ve karşınızda ilk ücretli uygulamam , başlamışken yüksekten paylaşmaya başlıyalım dedim ve Google Play Store 'da 30 TL  fiyata satılan Resident Evil 5 oyununu sizlerle paylaşıyorum.



Resident Evil film serisini izlemişseniz bu oyuna bayılacaksınız. Korku oyunu olan Resident Evil 5  kullanıcılara büyük bir haz yaşatmaya hazır ! Eğer sizde bir zombiler hakkında yapılan Televizyon şovları ve ya bilim kurgu filmlerinin hayranı iseniz bu oyuna bayılacaksınız ! 

Resident Evil 5 Oyununun Ekran Görüntüleri :









APK  Dosyasını indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterlidir. 
Dosya Boyutu 8.36 MB


OBB Dosyasını indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterlidir.
Dosya Boyutu 3.65 GB



Talimatlar
Apk dosyasını cihazınıza yükleyin.
‘com.nvidia.residentevil5’  dosyasını sdcard/Android/obb dizinine kopyalayın.
Oyuna giriş yapın.


- Bu yazı için Arama Sonuçları -

Resident evil , resident evil apk , resident evil apk indir , resident evil apk download , resident evil full , resident evil full indir , resident evil apk full , resident evil apk full indir , resident evil apk full download, apk full , resident evil 5 apk , resident evil 5 apk indir , resident evil 5 apk download, resident evil 5 full , resident evil 5 full indir , resident evil 5 full apk , resident evil 5 full apk indir , resident evil 5 full apk download


Teknogip ekibi olarak sitemizde paylaşımların devam edebilmesi için linklere reklam koymak durumundayız. Linklere tıkladıktan sonra 5 saniye bekleyip ''Reklamı Geç'' butonuna tıklayınız ardından karşınıza çıkan pencerede ''Bağlantı Burada !'' butonuna tıklamanız yeterlidir.

About Oğuzhan EVLİYAOĞLU

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.