İnternet

İnternet
Gündem

God of War 4 Oynanış Videosu Geldi !

God of War 4 Oynanış Videosu Yayınlandı 




Merhaba Teknogip okurları piyasayı kasıp kavuracak oyun God of War 4 'ten oynanış videosu  Sony tarafından yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde God of War 4 ' ün geleceği hakkında bir makale yazmıştık . Bu makalemiz gerçekleşti. Bu makalemize ulaşmak için God of War 4 Geliyor ! yazısına tıklamanız yeterlidir. 


Sony tarafından God of War serisi,  piyasaya ilk olarak 22 Mart 2005 tarihinde PlayStation 2 oyun konsoluna sunulmuştu. Belki de God of War serisi Sony tarafından en çok sevilen oyun serisi haline gelmişti. God of War serisinin yeni oyunu bir çok oyun sever tarafından senelerdir bekleniyordu. Electronic Enterainment Expo ( E3 2016 ) 2016 etkinliği  düzenlendiğinde oyun severler beklediğine ulaştı. 

God of War serisinin yeni oyunu God of War 4 ' ün yaklaşık olarak 10 dakikalık bir oynanış ( game play ) videosu Sony tarafından resmi olarak yayınlandı. Kratos karakteri değişim geçirerek oyun severleri büyülemeyi başardı. ( Kratos reyiz biraz yaşlanmış ) 

God of War 4 oyunu 'nun oynanış ( game play ) videosunda , Kratos karakteri  çocuğuna '' Bir teste gireceksin '' diyerek oyun başlıyor. Çocuk Kratos tarafından  test amacıyla geyik avına götürülüyor. Kratos ve çocuğu  bu kez tanrılarla savaşmak yerine bir geyiğin peşinden avlanmaya koyuluyor.  

God of War 4 ' ün oynanış videosunu aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz. Oyun gerçekten çok etkileyici ve büyüleyici bir atmosfere sahip.

About Oğuzhan EVLİYAOĞLU

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.